• Fri fragt over 800,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • 14 dages fortrydelsesret

Reparation/Åbningstid på værkstedet

 

 

RING TIL OS NU - 7199 2953

 

1 års garanti på alle reparationer

Åbningstider på værkstedet:  

Mandag: 10.00 - 16.00
Tirsdag: 10.00 - 18.00
Onsdag: 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 17.00
Fredag: 10.00 - 16.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Mobiltelefon, tablet, PC og iPhone reparation i Bramming

Hos Bramming Electronic har vi specialiseret os i de fleste store smartphone og tablets mærker og modeller. Uanset om du har en iPhone, iPad, OnePlus, Huawei, Sony, LG, Nokia eller Motorola, så kan vi reparere din mobiltelefon, tablet, Mac eller PC.

 

Mangler din telefon eller computer her på siden eller har du spørgsmål om reparation af din iPhone, så kontakt os på telefon 71 99 29 53 - hverdage mellem kl. 12 og 16. 

Du kan lave en reparationspris forespørgsel ved at klikke her

Reparation iPhone og telefoner i Esbjerg og BRamming

Lynhurtig reparation af iPhone, mobiltelefoner og tablets.

 

Er din iPhone, telefon eller tablet gået i stykker, så ved vi, at det er vigtigt for dig, at den bliver repareret hurtigst mulig. Hos Bramming Electronic kan vi klare de fleste reparationer indenfor kun en time.

 

 

Hos os er du samtidig sikret, at vi kun bruger reservedele af original kvalitet og din reparation er naturligvis omfattet af vores 12 måneders garanti. 

Min telefon er gået i stykker. Hvad skal jeg gøre?

Er glasset på din tablet knust, skærmen på din telefon smadret eller knappen på din iPhone slidt? Bare rolig. Det er nemt for dig, at få din smartphone repareret hos Bramming Electronic.

 

Kom ind på vores værksted på Industrivej i Bramming, hvor vores dygtige folk straks vil gå i gang med at reparere din telefon eller tablet.

Er du i f.eks. Holsted, Gredstedbro, Tjæreborg eller Esbjerg, så ring til os med det samme. Vores telefoner er åbne alle hverdage mellem kl. 12 og 16.

 

Vi kan i nogle tilfælde guide dig på telefonen og hjælpe dig med at begrænse skaderne. Samtidig kan vi give dig en tid, hvor du kan få repareret din iPhone, mens du venter. Faktisk klarer vi de fleste reparationer på under en time.

Ny skærm iPhone og iPad

Billig reparation af iPhone, mobiltelefon eller tablet i Esbjerg, Varde og Bramming.

Vi tilbyder billig reparation af iPhones, iPads og smartphones til de absolut bedste priser i Bramming og Esbjerg-området. Naturligvis udført af vores dygtige specialister, der har mange års erfaring med produkter fra Apple, Samsung, Huawei, Sony, OnePlus, Nokia eller Motorola.

 

Da vi også driver webshop med reservedele til alle smartphones og tablets, har vi nem adgang til billige reservedele, hvilket kommer dig til gode, når du vælger at lade os reparere din mobiltelefon. 

Fejlsøgningsgebyr.

Når vi modtager din defekte telefon eller tablet laver vi en fejlsøgning som noget af det første. Her afdækker vi alle skaderne på telefonen, samt opsætter et budget for, hvad det vil koste at reparare. Selve fejlsøgningen koster 250,- inkl. moms, som kun skal betales, hvis du ikke vælger at vi skal reparere telefonen, tableten eller computeren.  

 

Skal vi udføre reparationen, fratrækker vi naturligvis fejlsøgningsgebyret fra den endelige pris. 

Garanti på alle reparationer.

Når du får reparareret din telefon, tablet eller PC’er hos os, er du omfattet af vores 12 måneders garanti på reparationen og reservedelene. Dog skal du være opmærksom på, at fysisk overlast eller fugtskader på din telefon, tablet eller computer ikke er dækket af vores garanti. 


Her kan du læse Forbrugerstyrelsens artikler om forkert brug af mobiltelefoner herunder fugtskader på mobileenheder.  

Bramming Electronic ApS og br-electronic.dk er en e-mærket webshop. Det er din garanti for veludført arbejde, og giver samtidig dig adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

 

RING TIL OS NU - 7199 2953

 

1 ÅRS GARANTI PÅ ALLE REPARATIONER

 

Hvorfor vælge Bramming Electronic

✅ Professionel værksted ✅ Kvalitets reservedele ✅ Fornuftige priser  ✅ Garanti på alle reparationer  ✅ Hurtig reparation